Over Shutters & Shutters

Shutters & Shutters staat voor kwaliteit, service en klanttevredenheid. Wij stellen met ons team de consument altijd voorop en streven er naar om in elke klantwens te kunnen voorzien. U kunt bij ons, of bij een dealer bij u in de buurt terecht voor gedegen advies en informatie over shutters raamdecoratie. Bij de aanschaf van Shutters & Shutters profiteert u van een garantietermijn van maar liefst vijf jaar.

Shutters & Shutters is leverancier van shutters raamdecoratie. Door de stijgende vraag naar shutters vanuit de retailwereld en om velen van shutters te kunnen voorzien werken wij samen met dealers en partners door heel Nederland en België. Onze dealers en partners bestaan uit speciaalzaken in raamdecoratie en zonwering die klanten een totaal assortiment willen aanbieden op het gebied van raambekleding. Ook interieurstylisten zijn erg enthousiast over onze shutters.

Mede door de veelzijdigheid van winkeliers in raambekleding worden shutters steeds populairder. Bovendien zijn shutters uitstekend te combineren met andere vormen van raamdecoratie.

Wilt u graag meer informatie over shutters en bent u benieuwd waar u terecht kunt voor Shutters & Shutters raamdecoratie? Zoek snel een verkooppunt bij u in de buurt. Onze ervaren verkooppartners staan voor u klaar.