Onze collecties

Shutters & Shutters staat voor topkwaliteit. Zo bieden wij een viertal collecties shutters die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Elke collectie heeft unieke eigenschappen die geschikt zijn voor een specifieke situatie. Zo bieden wij houten en kunststof shutters.

Onderstaand leest u meer over de vier Shutters & Shutters collecties:
 

Premium

Premium shutters worden vervaardigd uit massief Paulownia hout. De Premium collectie is een uitgebreide collectie. Shutters zijn verkrijgbaar in tal van variaties. Kies de gewenste kleur, lamelbreedte en bediening en creƫer zo uw persoonlijke shutters.

Cottage

Cottage shutters worden gemaakt van de Paulownia boom. Deze shutters hebben een zichtbare houtnerf en sluiten perfect aan bij bijvoorbeeld een landelijke inrichting.

Special

Special shutters worden gemaakt van lindehout (basswood) en zijn uitstekend te bewerken. Dankzij de strakke afwerking passen de shutters voortreffelijk bij ieder interieur en is deze collectie ideaal voor ramen in speciale vormen.

Endurance

Endurance shutters worden vervaardigd uit duurzaam kunststof. Mooi in iedere woonruimte, maar speciaal ontwikkeld voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid zoals de badkamer.